ΔΡΑΣΕΙΣ

Συμμετοχή στους τοπικούς αγώνες Στίβου που διοργάνωσε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Πέλλας στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών

Τα παιδιά που μετείχαν στους αγώνες 
Γιώργος Γρηγοριάδης --άλμα σε μήκος 3ος
Πέτρος Νικόλωβ--άλμα σε μήκος 4ος
Γιάννης Ποζίδης --ύψος 5ος
Δημήτρης Σκορδής --μπαλάκι 50ς
Ραφαηλία Βασιλειάδου --μήκος
Γκλεντίσα Γκιάτα--μπαλάκι
Κατερίνα Τσούφη--μήκος
Φωτεινή Σαββουλίδου--ύψος
Ρουσλάν Αναστασιάδης--μπαλάκι Συμμετοχή στα ΙΖ'Αγαθοβούλεια-Αγώνες Στίβου
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ       "Αδέσποτος"

Η Δ' τάξη του  σχολείου μας πήρε μέρος μαζί με άλλες τάξεις  σχολείων  της πόλης μας ,στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Αδέσποτος" που διοργάνωσε ο σύλλογος Ζωόφιλων Γιαννιτσών.
Η ευαισθητοποίηση στο θέμα "αδέσποτα" έγινε με επιστολές που μας έστελνε "ο μικρός μας φίλος"....


...και από την ανάγνωση του βιβλίου "Ποιός θα γράψει για το σκύλο μας;".
Τα παιδιά στη συνέχεια φτιάξανε τα σπιτάκια με τις ευχές για τον "αδέσποτο"....

...και την Κυριακή 18 Μαρτίου συνάντησαν στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών , τη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Λότη Πέτροβιτς-
Ανδρουτσοπούλου για να συνομιλήσουν μαζί της.
ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ 

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου συγκεντρωθήκαμε στο προαύλιο του σχολείου μας για την προγραμματισμένη δεντροφύτευση του χώρου.Όλοι μαζί,παιδιά,εκπαιδευτικοί και γονείς προσπαθήσαμε και ξεκινήσαμε τον εξωραϊσμό της αυλής μας.Τα δεντράκια φυτεύτηκαν και περιμένουν τη φροντίδα μας.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Για μια ακόμη χρονιά συμμετείχαμε στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ για μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης των Γιαννιτσών.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Τρεις μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου  σε ανώμαλο έδαφος για μαθητές /τριες Δημοτικών Σχολείων , που διοργανώνει ο Δήμος Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Π.Ε.Πέλλας στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών  την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗΠαίρνουμε πρωτοβουλίες και προσπαθούμε να μάθουμε πώς να κυκλοφορούμε με ασφάλεια σαν οδηγοί (ποδηλάτων ) και σαν πεζοί.
Να αντιληφθούμε πώς λειτουργούν τα σήματα της Τροχαίας και τι σημαίνουν.
Να εφαρμόσουμε με επιτυχία αυτά που ακούσαμε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του κ.Βελόπουλου Ιορδάνη,Υπαστυνόμου Α',στο σχολείο μας.
Να αναγνωρίσουμε τα λάθη  στη οδική συμπεριφορά και να αποκτήσουμε κυκλοφοριακή συνείδηση.Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ένα σεμινάριο από τον ψυχολόγο κ.Διονύση Μανωλέμη, με θέμα :
"Τρόποι βελτίωσης της σχολικής ζωής".
Ο κ.Μανωλέμης παρουσίασε σε γονείς και εκπαιδευτικούς διάφορους  τρόπους να διαχειριστούν αποτελεσματικά το χρόνο που διαθέτουν τα παιδιά για σχολική μελέτη.Ακολούθησε διάλογος με τους γονείς να εκφράζουν απορίες και να παίρνουν διάφορες συμβουλές από τον ψυχολόγο ώστε να προσεγγίσουν καλύτερα τα παιδιά τους και να καταφέρουν να τα βοηθήσουν περισσότερο,διατηρώντας συγχρόνως μια υγιή σχέση γονέα-παιδιού.
Στο τέλος του σεμιναρίου δόθηκε από τον κ.Μανωλέμη σχετικό υλικό στους γονείς για περισσότερη ενημέρωση.


Συμμετοχή στην ποδηλατοδρομία
Ποδηλατοδρομία δίχως αγωνιστικό χαρακτήρα  πραγματοποίησε την Παρασκευή 23/9 ο δήμος Πέλλας στα Γιαννιτσά στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας.Συμμετείχαν μαθητές από όλα τα Δημοτικά,Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Πέλλας.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...